PÄIVYSTYS 24/7

Hinauspalvelu M. Sjöberg Oy AUTTAA AINA!

Soita 0400 530 634

Hinauspalvelu luotettavasti Tampereella ja Pirkanmaalla

Hinauspalvelu M. Sjöberg Oy on aidosti paikallinen toimija, jolla on nopea hinaus- ja tiepalvelu. Toimialueena on Tampereen lisäksi koko Pirkanmaan alue kuten Nokia, Pirkkala, Lempäälä ja Valkeakoski.
Yrityksellämme on monen vuoden kokemus ja näkemys erilaisten ajoneuvojen hinauksista. Saat aina ammattitaitoista osaamista sekä ystävällistä ja asiantuntevaa asiakaspalvelua alan luotettavalta tekijältä. Hinauspalveluiden lisäksi tarjoamme mm. käynnistys- ja polttoaineen tuontipalvelua. Meiltä saatte luotettavat apukäynnistykset kun akku temppuilee ja pääsette jatkamaan matkaa nopeasti hankalistakin tilanteista.

  • Palvelut 24h
  • Hinaus
  • Ojasta tai pientareelta vedot
  • Auton oven avaus
  • Apuvirta 12 / 24 V
  • Polttoaineen tuonti

Käynnistysapu ja polttoaine paikalle nopeasti

Tarjoamme ammattitaitoista ja nopeaa akkupalvelua vuorokauden jokaisena tuntina. Tarvitsetpa apua tien päälle, kotipihalle tai vaikkapa työpaikalle, tulemme paikalle antamaan apuvirtaa nopeasti. Tarjoamme akkupalvelua Tampereella ja koko Pirkanmaalla. Kun auto ei käynnisty ja tarvitset apukäynnistyksen, niin soita meille ja tulemme ratkaisemaan tilanteen nopeasti. Päivystyksemme toimii 24 h vuoden jokaisena päivänä. Myös auton oven avaukset nopeasti.
Kun auto ei käynnisty ja tarvitset apuvirtaa, niin soita meidät paikan päälle!

Kiireettömät kuljetukset halvemmalla

Järjestämme ammattitaidolla kiireettömät kuljetukset Tampereen ja Pirkanmaan alueella. Jos henkilö- tai pakettiautosi tai vaikkapa moottoripyöräsi pitää siirtää vähemmän akuutisti paikasta toiseen, Hinauspalvelu M. Sjöberg Oy palvelee ammattitaidolla myös aina kaikissa näissä tapauksissa.
Kun tilaat hinauspalvelun tai ajoneuvon siirron ajoissa, saat sen aina halvemmalla. Hinnat alkaen 90 € . Toteutamme halpahinauksen yleensä 1-3 arkipäivän sisällä tilauksesta, yhdistämällä kuljetuksen muihin kuljetuksiin.

Kysy hintaa: 0400 530 634

Ota yhteyttä ja tilaa hinauspalvelu nyt!