PÄIVYSTYS 24/7 Soita 0400 530 634

PÄIVYSTYS 24/7

Hinauspalvelu M. Sjöberg Oy AUTTAA AINA!

Soita 0400 530 634

Rengaspalvelua kellonaikaan katsomatta

Rengaspalvelumme toimii rengasliikkeemme aukioloaikoina arkisin kello 8–16 ja lisäksi myös päivystysluonteisesti iltaisin ja viikonloppuisin. Liikkeemme aukioloaikojen ulkopuolella puhelusi siirtyy suoraan ammattitaitoiselle päivystäjälle hinauspalveluumme, joka huolehtii rengastöistä iltaisin, öisin ja viikonloppuisin – tarpeidesi mukaan, kellonaikaan katsomatta.


Yhteydenotot rengasrikon yllättäessä:

  • Nopeiten saat meihin yhteyden puhelimitse. Puhelinnumero 0400 152 247 palvelee sinua arkisin kello 8–16.
  • Kello 16 jälkeen ja viikonloppuisin puhelusi siirtyy suoraan päivystäjälle. Saat yhteyden päivystäjään myös puhelimitse numerosta 0400 530 634


Rengaspalvelua autoalan osaajalta

MS Rengaspalvelu 24h on Hinauspalvelu M. Sjöberg Oy:n tuottama palvelu Pirkanmaalla. Palvelumme taustalla on runsain mitoin autoalan osaamista tiepalvelusta rengasmyyntiin. Meidän kauttamme saat kaiken avun, kun auto jättää tien päälle esimerkiksi moottorivian tai rengasrikon takia, tai kun etsit uusia renkaita autoosi.


Palvelumme kattavat esimerkiksi:

  • Rengas päivystyksen
  • renkaanvaihdot
  • renkaanvaihdot rengasrikkotilanteissa
  • kesä- ja talvirenkaiden myynnin
  • tiepalvelun ja hinaukset.
  • Yrityspalvelut

Auton oven avaus Tampereella ja Pirkanmaalla

Ovatko auton ovet lukossa ja avaimet sisällä autossa? Vai jumittaako lukko?
Auton oven avaus aina nopeasti Tampereella ja koko Pirkanmaan alueella Hinauspalvelu M. Sjöbergiltä.
Älä riko turhaan ikkunaa sillä sen vaihtaminen tulee huomattavasti kalliimmaksi kuin meidän tekemä auton oven avaus. Käytämme auton ovien avauksessa erikoistyökaluja, jolloin säästytään ikkunoiden rikkomiselta. Tulemme avaamaan autosi ovet nopeasti Tampereella ja Pirkanmaan alueella kuten esimerkiksi Lempäälä, Nokia, Pirkkala ja Valkeakoski.
Hinaus- ja tiepalvelumme päivystää 24 h, vuoden jokaisena päivänä, joten auton ovien avaus onnistuu mihin aikaan tahansa ja apua saa nopeasti aina. 

Emme vastaa ovien avaamistilanteissa mahdollisesti syntyvistä vaurioista. Ovien avaaminen tapahtuu aina asiakkaan vastuulla.

Älä riko lasia

Ammattitaitoisella henkilökunnallamme on työvälineet ja -tavat, joilla sekä vanhemmat että uudet auton ovet saadaan avattua autoa vahingoittamatta. Älä siis riko auton ikkunaa vaan soita meidät apuun. Voit luottaa ammattitaitoomme, kun auton ovi on saatava auki turvallisesti ilman avainta

Ota yhteyttä ja tilaa auton avaus!